Közép-Dunántúl - Király(i) rendezvények

2016. április 25. 09:32 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Csaták zajától hangos középkori hangulat és ízek; történelmi várjáték, csatarekonstrukció, diadalmenet; komolyzenei fesztivál felújított kastélyban és homokos parton; világzene, jazz és pop nemzetközi sztárok előadásában, rozé, rizling és egyéb borok kíséretében; életre keltett skanzen, óriásbábok és kulturális csemegék az egykori koronázó városban; móri unikumok; vidéki vendéglátás színe-java a királynék városában …

Annyi felfedezésre váró hely van a Közép-Dunántúlon, melyek kitűnő „színpadi díszletként” szolgálnak a fesztiváloknak, amik a letűnt korok fontos eseményeit idézik fel, vagy teret adnak arra, hogy a klasszikus vagy épp a modern dallamokat hallgatva kikapcsolódhassunk.

rendezvenyek_borito.JPG

A megfelelő helyszín és esemény kiválasztásában nyújt segítséget a Közép-Dunántúli régió rendezvényeit felsorakoztató kiadvány. A kiadvány elérhető a régió tourinform irodáiban, vagy elektronikusan lapozgathatod ITT.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr788661302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása