Hétvégi ajánló: Veszprém és környéke

2016. június 10. 11:53 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

A most következő hétvége is remek programokat ígér az útra kelőknek. Ajánlott az esőkabátot is magadnál tartani, de kedvedet ne szegje egy kis zápor!

VESZPRÉM

Egész hétvége a családoké a Királynék városában. A nagyszabású családi fesztiválra huszonharmadik alkalommal várja a Kabóca Bábszínház a kicsiket és a játékos kedvű felnőtteket. A program során lesz királyi ceremónia és Habakuk király és Boróka királyné várja a vendégeket. A színházi előadások mellett lesz koncert, animációs filmvetítés, kézműves foglalkozás és játszóház is. Kattints ide a Kabóciádé részleteiért!

kabociade.JPG

A családi fesztiválhoz kapcsolódóan vasárnap 10.30-tól garantált városnézésen is részt vehetsz, mely során betekintést nyerhetsz a város történelmi titkaiba, profi vezető segítségével. A Tourinform iroda elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémvölgyi sétaútvonallal ismerkedhetsz meg. A 2 órás séta részleteiről ITT találsz meg minden szükséges információt.

TIPP>>> Ha bejelentkezel előre az info@veszpreminfo.hu címen vagy holnapig megveszed a jegyet a vezetésre, 10% kedvezményt kapsz!

VÁRPALOTA

Különleges programot ígér évről-évre a város ezekben a napokban, mert ekkor ünnepli a Diadal Napját. Az események helyszíne nem is lehet más, mint a Thury-vár. Az idei év amúgy is különleges a település számára, mert a Thury György Emlékév programsorozatával emlékeznek a várvédő hőstetteire. A 3 napos középkori várjátékok során megelevednek a végvári vitézek élete és a híres-neves várostrom!

12801203_10201257497715173_6034263242654623194_n.jpg

fotó: facebook 

EPLÉNY

Június 11-én szombaton Eplényben 2 programon is részt vehetsz a Bringarénában. Nemcsak a gyerekeknek, de az egész család számára kellemes időtöltést ígérnek a gyereknapi programok, a bringásoknak pedig Whip Party lesz. Mindkét rendezvényre a belépés és a nevezés ingyenes, a libegőt pedig kedvezményesen használhatják a családok és a nevezettek. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr718797132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása