Élmény, ami megéri! -Velencei-tó kártya

2016. július 06. 13:15 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Néhány napja élesben is elstartolt a Velencei-tó Turisztikai Kártya, mely a térség legszínesebb programválasztékát ígéri, jelentős kedvezményekkel.

v-to_kartya.png

Ki ne szeretné szabadságát változatos élményekkel gazdagítani és ha mindezt csokorba gyűjtve kedvezményesen és könnyedén meg is teheti?

Akkor a Velencei-tó felkeresésénél ideális választás a Velencei-tó kártya!

A kártyával teljesen ingyenes a belépés egy alkalommal több Velencei-tavi strandra, egyebek mellett jelentős kedvezménnyel bérelhető pl. kerékpár vagy horgász csónak és több tókörnyéki kiállítóhelyekre és szabadidős programra kínál olcsóbb belépő jegyet. A kártyával Velencei-tavi ajándéktárgyak, kiadványok, valamint kiváló minőségű helyi borok is kedvezőbb áron vásárolhatók. A kártyapartnerek sorába csatlakozott városnéző programjaival a Székesfehérvári Tourinform is, hogy a történelmi koronázó város felfedezésére invitáljon.

Hogyan juthatsz a kártyához? Ha a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyen legalább egy éjszakát eltöltesz, akkor elegendő a card.velencei-to.hu oldalon regisztrálnod egy plasztik kártyát, amelyet a szálláshelyen bejelentkezéskor máris a kezedbe foghatsz.

A kártyával az érkezésed napján 14:00 órától az elutazás napján 16:00 óráig számos kedvezményes ajánlat közül választhatsz, legyen szó aktív-, kulturális- vagy gasztronómiai témájú programról.

A kártyán egy egyedi QR kód, valamint egy sorszám található, amelyek segítségével a kedvezményt adó ellenőrzi a kártya érvényességét.

A kártyarendszert üzemeltető Velencei-tó térségi TDM szervezet a folyamatosan bővülő kedvezményes kínálatról és a kártyakiadó partnerekről a mobil eszközökön is jól olvasható card.velencei-to.hu honlapon, valamint a tókörnyéki Tourinform irodák közreműködésével nyújt naprakész tájékoztatást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr48869954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása