17. Országos Mikulás Fesztivál

2012. november 28. 13:23 - Itthon/Kitti

November 9-én megnyitotta kapuit a 17. Országos Mikulás Fesztivál Nagykarácsonyban és december 20-ig várja a kedves látogatókat.

Idén is találkozhatnak a kicsik és nagyok a Magyar Mikulással, megnézhetik szarvasaikat, felülhetnek a szánra, kipróbálhatják a Zöld Karácsony Óriás Társasjátékot, ahol négy kis állat lakóhelyén ismerkedhetnek meg a szelektív hulladékgyűjtéssel és természetesen a Játszóházban is számos érdekes program várja őket. Idén is lesz Adventi Vásár, kisvonatozási és lovas kocsikázási lehetőség.

Hétfőtől péntekig állandó programokkal várják a kedves látogatókat a Játszóházban. Naponta többször bemutatásra kerül a Zöld Karácsony bábjáték, illetve rendszeres időközönként találós kérdéseket tesznek fel a gyerekeknek, akik azt is megmutathatják, hogy milyen ügyesen táncolnak. Lesznek kézműves foglalkozások és sok-sok játék. Idén újdonságként diavetítést is terveznek.

Hétvégenként a bábjáték mellett mesejátékok, interaktív bohócműsor és gyermekműsorok szórakoztatják a kicsiket a Dunaújvárosi Óvodák óvodapedagógusainak köszönhetően.

Idén is a Rendezvényházban várja a kicsiket és nagyokat a különleges, Zöld Karácsony Óriás Társasjáték. Ennek során egy utazásra hívják a kedves látogatókat, amelyben eljuthatnak mind a négy évszakba, négy kicsi állat otthonába, akiknek segítségével megtudhatják, hogyan kell szelektíven gyűjteni a hulladékot, annak érdekében, hogy ez a csodálatos világ, a Földünk megmaradhasson.

Forrás és további információ a programokról: www.mikulasfalva.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr524931583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása