Torkoskodjunk idén is félpénzen

2013. január 15. 08:59 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Különleges lesz az idei Torkos Csütörtök, hiszen a néphagyománytól eltérően január 31-én várja több száz étterem féláron a torkoskodó vendégeket. A farsangivá előlépett ünnephez viszont idén is csatlakoztak a szállásadók különleges ajánlataikkal.

Farsangi Torkos Csütörtök.jpg
A magyar gasztronómiát népszerűsítő akciónk a néphagyománytól eltérően kivételesen nem a hamvazószerdát követő csütörtökön lesz, mivel dátumra éppen egybe esik Valentin (Bálint) nappal. A gasztronómiai szövetségekkel egyeztetve 2013-ban - Farsangi Torkos Csütörtök néven -, január 31-én rendezzük meg.

TIPP! Foglaljunk előre asztalt a www.TorkosCsütörtök.hu oldalon!
Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak.

Honnan tudjuk meg, hogy a kedvenc éttermeink részt fognak venni a Farsangi Torkos Csütörtökön? Hívjuk fel rá a figyelmüket, hogy ha még nem tették meg, január 28-ig csatlakozhatnak az akcióhoz.

Kedvenc éttermünk nem a lakhelyünk közelében van? Kérdezzük meg a településen található kedvenc szállásadónkat is, hogy csatlakozott-e már a Farsangi Torkos Csütörtökhöz.
TIPP! Itt böngészhetünk a  Torkos Szállásajánlatok között. (A lista folyamatosan bővül.)

Vagy keressünk valami egészen újat fél áron! Utazási éhségünket is csillapíthatjuk, hiszen a Torkos Szálláshelyeken különleges meglepetések és akciók várnak.
A www.TorkosCsutortok.hu oldalon január második hetétől folyamatosan frissülnek az információk, hogy mely éttermekben, milyen időpontokban van még szabad hely.

Forrás: www.itthon.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr514976124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása