Itt a hőség, irány a víz...!

2013. július 26. 11:22 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Hétfő estig elrendelte az ÁNTSZ a harmadfokú hőségriadót, ráadásul itt a hétvége, tehát a legjobb, amit tehetünk, hogy indulunk a strandra!

A ma reggeli adatok szerint a Velencei-tó 25 fokos, ami a hétvégi közel 40 foknak köszönhetően még tovább fog melegedni, azonban, ha nem szeretitek a nyílt vizet, akkor a régióban találhattok fürdőket is.

agárdi fürdő.jpgA Velencei-tótól 1,5 km-re található az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő, amely a  300 m3-es szabadtéri, fedett gyógymedencével rendelkezik.

A fürdő kupolás területén helyezkedik el az élményelemekkel dúsított családi medence. Álló- és fekvő masszírozó elemek, vízkések és gejzírek garantálják a wellness érzését. A medencéhez egy 0,5 m vízmélységű gyermekpancsoló is tartozik, mely csúszdával, vidám játékelemekkel várja a gyermekeket.A tavalyi évtől többgenerációs kültéri élménymedencével bővül a komplexum.

A gyerekeket szabadtéren egy közel 500 m2-es kalandpark és játszótér és augusztus 20-ig Keszeg Karcsi Kölyök Strandja várja.

gyémántfürdő.jpg

Közép-Európa egyik legszebb fekvésű standfürdőjében , a Tatabányai Gyémánt Fürdőben megtalálható minden, ami a felüdülést szolgálja: hét beltéri medence, számtalan élményelem, fekvőmasszázs, jacuzzi, nyakzuhany, masszírozó fúvókák, vízesés és sodrófolyosó, valamint két teljesen zárt beltéri csőcsúszda. A strand völgyében mindig 2-3 fokkal melegebb van, mint a környezetében, így a barnulás szinte garantált!  A gyermekes családok számára Kánaán: baba medence, gyermek medence, ugráló és 400 nm játszótér kalózhajóval és ügyességi játékokkal.

komáromi fürdő.jpg

A Komáromi Gyógyfürdőben az úszó- és az élménymedencében illetve a gyermekmedencében a család minden tagja megtalálja a kikapcsolódást.  Két fürdés között röplabda, sakk és pingpongasztal, gyermekjátszótér várja az aktív pihenőket. Az aquatorna is remek kikapcsolódás a vendégeknek.

pápai fürdő.jpg

A pápai Várkertfürdőt méltán nevezik családbarát létesítménynek. A legkisebbeket gyermekpancsolók várják a fürdő minden egységében, a kisgyermekes családok kényelmét baba-mama szoba szolgálja, az apróságok babaúszás során barátkozhatnak meg a vízi élményekkel.

A gyermekek, fiatalok önfeledt szórakoztatására épültek az óriáscsúszdák és az 1000 m2-es strandmedence, mely éppúgy alkalmas az önfeledt játékra, extrém élmények kipróbálására, mint sportolásra.

Élménymedencék masszázselemei a test felüdülését szolgálják, melegvizes ülőmedencéik a pihenés és gyógyulás helyszínei, a termálfürdő kiúszó medencéje pedig a hideg hónapokban is a kellemes szabadtéri fürdőzés lehetőségét kínálja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr375427196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása