Turizmus Világnapja 2013.

2013. szeptember 24. 10:05 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

turizmus világnap.jpg

Szeptember 27-én immár harmadik alkalommal ünnepeljük hazánkban a Turizmus Világnapját. Ezen a napon a turizmusban dolgozók apró figyelemsségekkel kedveskednek a vendégeiknek. Az idei Turizmus Világnap központi témája a turizmus és a víz kapcsolata.

A régiónkban is találkozhattok mosolygós kollégákkal és apró ajándékokkal ezen a napon: Veszprémben, a Tourinform Veszprém 14-16 óra között a Kolostorok és kertek a Veszprémvölgyben témában idegenvezetést szervez a két évvel ezelőtt felújított Séd-völgyi sétaútvonalon. 

A komáromi Monostori Erődben szeptember 27-29. között a Duna, hajók, mesterségek című kiállításhoz kapcsolódó játékos kvízjátékon lehet résztvenni, jól válaszók az erőd és a Dunai bástya pénztárában kisebb-nagyobb ajándékok közül választhatnak. A Komáromi Gyógyfürdőben ásványvizeket osztanak a vendégeknek.

Tatán, a Tourinform iroda munkatársai által összeállított, Vizek városával kapcsolatos rövid TOTÓ kitöltői részére apró ajándékot adnak át, a helyesen válaszolók között pedig nyereménysorsolást tartanak. Az ajándékok között a következők szerepelnek: sétahajózás, belépő a neszmélyi Hajóskanzenbe, búvármerülés a Fényes-források mélyére.

Székesfehérváron 10 órakor indul ingyenes idegenvezetés a Hiemer-ház elől. A séta érinti a legfontosabb nevezetességeket és az Árpád fürdőnél ér véget. A sétán résztvevőknek tollal és kulcstartóval kedveskednek.  Az Árpád fürdőben minden vendég 1 db gyógynövényszappant kap ajándékba.

A Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark a felhívás keretében érkező vendégeinek egy darab Sobri bankóval kedveskedik, amely tetszőlegesen felhasználható a Kalandpark szolgáltatásaira.


Móron az Ezerjó Portékák Ajándékbolt szeptember 27-28-ig a Turizmus Világnapja rendezvénysorozat keretében kedvezményekkel várja a látogatókat. Minden megvásárolt móri címeres hízmzett póló mellé ajándék boros pohárral és 2 üveg bor mellé Borútevéllel kedveskedik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr935529967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása