"Tatai mozaikok" okostelefonon

2013. december 05. 09:42 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

KDU-Tatai - várkicsi.jpg

A Tata és Környéke Turisztikai Egyesülte és az MTA SZTAKI együttműködésével elkészült az első, ingyenesen letölthető alkalmazás a GUIDE@HAND termékcsaládon belül, GUIDE@Tata néven.

A "Tatai Mozaikok" elnevzésű sétaútvonal érinti a város egyedülálló hangulatát adó természeti és épített értékeket, a város leglátogatottabb helyszíneit, de ráirányítja a figyelmet az apró, még ismeretlen gyöngyszemekre is. Jelenleg a magyar és angol nyelven érhető el az alkalmazás, azonban év végére elkészül a német és a szlovák verzió is.


A vezetett séta során a program a felhasználókat hangos navigációval látványosságtól látványosságig vezeti. Az attrakcióknál a hozzájuk tartozó tartalmakat (szöveget, hangot, képeket, videókat) jelenít meg, érdekes történeteket mesél el. Az iPhone és Android alkalmásboltokból egyaránt letölthető program nagy előnye, hogy az alapját offline tartalom és interaktív térkép képezi, így a használat során nem kell internetkapcsolattal rendelkezni.

A "Tatai mozaikok" sétát tartalmazó GUIDE@HAND Tata alkalmazás az alábbi helyekről tölthető le:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sztaki.guideathand_tata&hl=hu

https://itunes.apple.com/us/app/tata-guide-hand-audio-and-map/id718923653?l=hu&ls=1&mt=8

További részletek az alkalmazás weboldalán keresztül érhetőek el: http://guideathand.com/hu/walk/tata-mosaics

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr85676630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása