Új információs pont nyílt a veszprémi sétálóutcán

2013. december 09. 14:18 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

InformaciosPont2.jpg

 2013. december 1-jén a veszprémi lakosok és a városba érkező látogatók, turisták tájékoztatását szolgáló Információs Pont nyílt a felújított belvárosban, a Kossuth utcán, ahol nem csak szóbeli segítséget kaphatnak az arra járók, hanem meg is pihenhetnek egy kicsit.

A pavilonba betérő vendégek számos rendezvénynaptárból, programfüzetből, városi és környékbeli prospektusból válogathatnak, felvilágosítást kaphatnak a látnivalók belépőjegyeiről, nyitva tartásáról, egyéb turisztikai témákról.

 Az Információs Pont ideális helyszínen található, a sétálóutca gyalogos útvonalainak metszéspontjában. Kiválóan alkalmas arra is, hogy közösségi helyszínként is funkcionáljon: pergolája alatt az ünnepekhez kötődő családi programokat szerveznek majd, kiegészítve a színes veszprémi programkínálatot. Az Illatos Advent rendezvénysorozatán belül minden szombaton 10-18 óráig adventi fajátszópark települ ki a pavilon elé. Az Információs Pontban utcakönyvtár nyílt és gyermeksarok is kialakításra került, egyfajta pihenőhelyként is szolgálhat az arra járó veszprémieknek és turistáknak.

Az Információs Pont munkatársai szeretettel várják az érdeklődőket a nyitva tartási időben, decemberben keddtől vasárnapig, 10-18 óráig. Készséggel állnak rendelkezésre telefonon a 06-20/342-2580-as számon és az infopont@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr395683171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása