Tengerparti feeling a Velencei-tónál

velencekorzokicsi.jpg

Május 30-31-én kétnapos nagyszabású átadó ünnepség keretében nyitja meg "kapuit" a a Velencei-tó térségének legnagyobb projektje, a Velence Korzó.

Velencén lesz ország egyik legszebb, legkellemesebb gyermek és családbarát szabad strandja. A strand víz felőli része homokos, fövenyes jellegű, a víz sekély, így kisgyerekek is bátran fürödhetnek. A strandon nyáron napozóágyak és napernyők bérelhetők, így lesz teljes a tengerparty feeling. :)A vízparttól távolabb felújított sportpályákon lehet majd sportolni.

A strand mögött található egy több, mint 200 folyóméter hosszú fedett korzó, melyben a Tourinform Iroda, étterem, egyéb üzletek, rendezvénytér, házasságkötő terem kapott helyet.

A parkosított, kiülőkkel és virágzó cserjékkel beültetett parti sétány egészen a termálfürdőig vezet, ahol megújult hajókikötő is található.

A Korzóhoz tartozik még 400 db ingyenes parkoló.

A megnyitó programját később feltesszük. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr646134881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása