Erdei élmények másként

2014. június 12. 14:40 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

gulya_domb.jpgFotó: www.veszpreminfo.hu

A Magyarországon működő erdőgazdaságok körében elsőként ingyenesen felhasználható, okostelefonokra és táblagépekre alkalmazható mobilalkalmazást fejlesztett és mutatott be a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt.

Az Erdei Kaland mobilalkalmazás interaktív funkciókat tartalmaz, amelyek iOS és Android alapú eszközökkel kompatibilisek. Az alkalmazás a veszprémi Gulya-dombi parkerdő élővilágát és a környező látnivalóit mutatja be.

Az applikáció tartalmaz egy tanösvény játékot, amelynek lényege, hogy a kiránduló a tanösvényt végigjárva, a 8 állomáson elhelyezett táblák segítségével játszva figyelje meg az erdőt, majd a túra végén, egy kvízjáték során tegye próbára a tudását.

Az alkalmazáson keresztül elérhető a "4 évszak az erdőben" tudástár, amely évszakokra bontva nyújt információt az erdőről, az erdőn található állatokról.

A játékok csak és kizárólag a helyszínen nyújtanak igazi szórakozást, ott teljesíthetőek. Az alkalmazás letöltés után offline módban is működtethető.

Az alkalmazás a Play áruházban tölthető le, neve Erdei Kaland. Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eclickmobile.verga

A VERGA által létrehozott kilátókról, tanösvényekről, kerékpárutakról, a Bakony Zöld Szíve Központ létesítményeiről és egyéb programlehetőségekről a www.vergakozjo.hu oldal nyújt információt.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr206297946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása