Pápán porolnak...

2014. augusztus 07. 14:40 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

HunBaja kreativ_kicsi.jpg

Állnak a gázon! S ha ők állnak a gázon, akkor látványban nincs hiány, hiszen a világ leggyorsabb terepjáróiról beszélünk, amelyek a sivatagban váltak világverővé. Augusztus 15-16-án azonban Pápa környékén, a magyar világkupa-futamon, vagyis a HunGarian Baján porolnak. Hogy sikerül-e valakinek legyőznie a Dakar-győztes Nasser Al-Attiyah-t, vagy ezúttal a Mini gyári pilótája, Vlagyimir Vasziljev lesz a nyerő? Esetleg valaki becsúszik „féktávon”?

Nehéz lenne megmondani.

Mint ahogy azt is, vajon mit kezdenek a kamionosok a szűk erdei utakkal?

A nagy fiúk nagy játékokkal játszanak – ők így tartják, s a világ minden kincséért sem hagynák ki a HunGarian Baját, hiszen az erdei utakon ekkora monstrumokkal száguldani különösen nagy kihívás. Ales Loprais már a Dakaron is jó néhányszor bizonyított, Kovács Miklós pedig az Africa Race-en mutatta meg többször is a gyorsaságát – mindketten eljönnek Pápára.

www.hungarianbaja.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr546581569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása