Irány Komárom!

2014. október 13. 13:46 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Komárom, én így szeretlek.jpgHa szeretsz fotózni, akkor irány Komárom!  Örökítsd meg az utókornak, amit Komáromban láttál!

 

Mi adunk néhány tippet, hogy mit fotózzál: számtalan érdekesség vár itt:a  Monostori Erőd, amely Európa legnagyobb újkori erődje és a Komáromi Erődrendszer többi tagja: a Csillag Erőd és az Igmándi Erőd. A Duna-parti városban találjuk még Magyarország egyetlen lovas színházát is, lehet még itt gokartozni, horgászni a város közepén található Rüdiger-tavon, megtekinteni az egyedülálló tengerésztörténeti kiállítást.  Érdemes kisvonattal városnéző túrát tenni, amellyel a két Komáromot összekötő Erzsébet-hídon keresztülhaladva megismerhetjük Észak-Komárom nevezetességeit is.

Minden szerdán és szombaton 13 órakor 2,5-3 órás városnéző séta indul a Tourinform Iroda elől (Igmándi út 2.), amelyre előzetes bejelentkezés szükséges a 34/540-590-es telefonszámon.

card_image.png

A séta Duna-Gerecse kártyával ingyenesen vehető igénybe.  A kártyával igénybe vehető szolgáltatásról itt olvashatsz!

További info: www.iranykomarom.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr846786591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása