Móri pincék a Borjour Magnumon

2015. február 10. 16:18 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

borjour_moriak.jpg

(Fotó:Miklós Csabi)

Február 14-én szervezik Magyarország legnagyobb borkóstolóját a Millenáris két csarnokában, ahol 220 borászat és 30 gasztronómiai kiállító mutatkozik be.

Napjainkra a rendezvény az ország egyik legfontosabb magyar boreseményévé vált, amelyen a kis-és közepes családi borászatoknak is lehetőségük nyílik a bemutatkozásra.

A látogatók a belépő megvásárlása után korlátlanul kóstolhatnak a több, mint 600 borból. A vendégek a pohár mellé egy 120 oldalas  Bornotesztet is kapnak ajándékba, amelyben egy kuponfüzet is található, ebben 112 borászat különleges akciója, ajánlata található, speciálisan a Bonjour közönségének.

A Valentin-nap alkalmából újdonsággal is gazdagodik a rendezvény: a Valentin-szalonban, ahol borkaszinó játékok és illatmintás tesztek várják a vendégeket, továbbá egy "romantikus borsor", amelyben a Miklóscsabi Pincéjének "Szenvedélyes Hétköznapok" elnevezésű bora is helyet kapott.

A Móri Borvidéket A Bozóky Pincészet, a Geszler Családi Pincészet, a Maurus Borászat, Kamocsay JR és Miklóscsabi fogja képviselni.

www.borjour.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr887158521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása