Fotó: www.igmandisajtmuhely.hu
A Facebook-on nézelődve a Tourinform Komárom profilján egy bejegyzésre bukkantam, amely az Igmándi Sajtműhelyről szólt.
Szabó Ildikó és Nagy László Nagyigmándon, Komáromtól 15 km-re található kis településen 2007 óta foglalkozik tejfeldolgozással.
Fotó: www.igmandisajtmuhely.hu
A Leader pályázat keretében az egykori nagyszülői ház parasztudvarában egy sajtműhelyt alakították ki, ahol lehetőség nyílik megismerkedni a sajtkészítés folyamatával és vásárolhatunk is az itt készült finomságokból.
Ízelítő a kínálatból: parenyica sajt, camembert sajt, Igmándi félkemény sajt, gomolya sajt, joghurt, túró, tejföl, kefír, vaj, orda.
A sajtműhely minden nap nyitva tart 16.00-17.00 óra között a Rózsa u. 6. sz. alatt.