Finomságok Nagyigmándról

2015. február 13. 13:14 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

sajt.JPG

Fotó: www.igmandisajtmuhely.hu

A Facebook-on nézelődve a Tourinform Komárom profilján egy bejegyzésre bukkantam, amely az Igmándi Sajtműhelyről szólt.

Szabó Ildikó és Nagy László Nagyigmándon, Komáromtól 15 km-re található kis településen 2007 óta foglalkozik  tejfeldolgozással.

sajtmester.JPG

Fotó: www.igmandisajtmuhely.hu

A Leader pályázat keretében az egykori nagyszülői ház parasztudvarában egy sajtműhelyt alakították ki, ahol lehetőség nyílik megismerkedni a sajtkészítés folyamatával és vásárolhatunk is az itt készült finomságokból.

Ízelítő a kínálatból: parenyica sajt, camembert sajt, Igmándi félkemény sajt, gomolya sajt, joghurt, túró, tejföl, kefír, vaj, orda.

A sajtműhely minden nap nyitva tart 16.00-17.00 óra között a Rózsa u. 6. sz. alatt.

www.igmandisajtmuhely.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr37171481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása