A hét helyi terméke, avagy kóstolj bele Közép-Dunántúl ízeibe!

2016. március 05. 11:57 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

2016. a Gasztroélmények Éve! Ebből az alkalomból és természetesen azért is, mert a helyi termékek a reneszánszukat élik, elindítjuk A hét helyi terméke... sorozatunkat. Fontosnak tartjuk, hogy a jó minőségű, helyi termelők által előállított termékek megtalálják azon vásárlóikat, akik szintén fontosnak tartják, hogy helyben, helyit vásároljanak, illetve azokat, akik szeretnék a Régió ízeit palackba vagy üvegbe zárva otthon is felidézni a Közép-Dunántúlon töltött időt.

Elsőként egy kitűnő méhészetet ajánlunk Hajmáskéren:

bakonynektar1.jpgfotó: Bakonynektár Méhészet

A Bakonynektár Méhészet legfontosabbnak azt tartja, hogy az Országos Magyar Méhészeti Egyesület tanúsítványa szerint jogosult mézein a „Természetes magyar méz” megtisztelő címet használni. Termékeik széles spektruma elvarázsoló, hiszen a repceméztől kezdve a gesztenye-, tavaszi és nyári virág-, levendula- és a napraforgómézen keresztül egészen a hamarosan virágzó medvehagyma virágából nyert nektárból készült mézig minden megtalálható. A mézen kívül a virágpor, a méhpempő és a propolisz is beszerezhető náluk.

Termékeiket nemcsak helyben Hajmáskéren tudod megvenni, hanem szombatonként a Zirc-szarvaskúti Bakonyi Termelői Piacon is ott vannak, de házhoz is szállítják a termékeket. Ajkán, Várpalotán, Veszprémben, Székesfehérváron, Budapesten, Zircen és Győrben ingyen teszik ezt.

bakonynektar2.jpgfotó: Bakonynektár Méhészet

Érdemes figyelni facebook oldalukat, mert (nemcsak) ünnepi alkalmakra kitűnő csomagokat készítenek és ízléses csomágolású termékeik ajándéknak is kitűnőek, ja és nem utolsó sorban rendkívül egészségesek is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr108446054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása