"Milyen csokoládét szeretek? A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon." - ahogy Csukás Isván Pom-pom meséjében szerepel...
fotó: gingallo.hu
Ha te is valahogy hasonlóan viszonyulsz a csokoládéhoz, vagy igazi ínyenc vagy, látogass el Etyekre, ahol a Gingalló műhelyben nemcsak megkóstolhatod a remekműveket, de el is lesheted a mesterfogásokat.
A műhely lelke Godó Viktória, Chocolatier, akit az Etyeken megrendezett fesztiválok gasztronómiai élményei inspiráltak arra, hogy ő is bekapcsolódjon valamivel. Ez lett a Gingalló Csokoládé.
Viktória célja, hogy a kreativitást, a minőséget és a természeteshez való ragaszkodást egyesítse és megfeleljen az Etyekre látogatók igényeinek.
Ebbe a különleges világba csöppenhetsz bele te is, ahol a bonbon kreációktól a táblás csokoládékig számos ízen keresztül vezet az út. Van tojáslikőrös, szilvapálinkás (szigorúan környékbeli alapanyagokkal), mogyorópralinés, rozmaringos, bio, narancsos, ét- és tejcsoki, sőt még sós karamell is. És a lista még korántsem teljes!
foto: gingallo.hu
Válaszd ki az ízlésednek megfelelőt akár előre is a csokiműhely honlapjáról, vagy figyeld az aktualitásokat facebook oldalán. Fontos, hogy a kóstolóhoz előre be kell jelentkezni!
TIPP>>> Hamarosan ismét Piknik lesz Etyeken: június 4-5-én elmerülhetsz a nyári ízek, a borok, a barátok, a zene és a kultúra egyvelegében. Mártózz bele a nyárba!