Márton-nap a Móri Borvidéken

2014. november 05. 10:30 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Libakaland_.jpg

November 7-9. között Márton-napi Libakalandra várnak mindenkit a Móri Borvidékre.

Lesz Móron minden, ami a Márton-naphoz kapcsolódik: tökfaragó verseny, kézműves vásár, lampionos játszóház majd Liba-napi lámpás felvonulás a belvárosban. A felvonulás után érdemes betérni a móri éttermekbe, ahol a jeles naphoz köthető ételekkel csillapíthatjuk éhségünket, a pincészetekben pedig újborokat kóstolhatunk. A Geszler Családi Pincészetben libás pincelakomán is részt vehettek. A zenés estén a 2013. év Móri Borkirálynője, Geszler Csilla is részt vesz.

Bővebb információ: http://moriborvidekinfo.hu/index.php/item/356-marton-napi-libakaland-mor

Szent Márton Éjszakája-page-001.jpg

November 8-án a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban is emlékeznek Szent Mártonra, gyertyafényes  kastélylátogatással az étteremben pedig Márton-napi finomságokkal várnak mindenkit. A parkban  lámpásokkal kereshetjük meg Szent Márton szamarát.

Bővebb információ: www.karolyikastely.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr636863777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása