Szavazz a legfotogénebb városra!

2015. július 16. 11:37 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Ringbe szálltak a városok a legfotogénebb címért az országban. Egy női  magazin indította versenyben régiónkból Zirc is "nevezett", de ha van kedvenced, te is javasolhatsz hozzá, csak egy jó fotót kell beküldened.

Régiónkat járva megannyi, napjainkra megújult történelmi belvárossal várnak hangulatos kisvárosok: Sümeg, Tata, Zirc, Pápa, Komárom, na és a nagyobbak: Székesfehérvár, Veszprém.

Sétálj végig rajtuk, keresd fel az újdonságokat, időzz el egy belvárosi kávézó teraszán, ahol a történelmi "színfalak" visszarepítenek az időben, vagy pihenj meg egy szökőkútnál a melegben. Mindegyik városnak megvan a bája, szerethető, lakható. Segíts, hogy kedvenced nyerjen és szavazz (természetesen egy közép-dunántúli városkára)!

A link, ahol a lehetőséget megtalálod ITT van.

_dsc7324_5_6_fused.jpgA képen a Zirci Apátság látható.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr367632120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása