Márton-napi libaságok a Közép-Dunántúlon

2012. október 31. 08:23 - Itthon/Kitti

A Közép-Dunántúlon számos ajánlat várja az érdeklődőket a Márton-napi vigasságok alatt.

A veszprémi TAPÓ Fogadó és Királyi Étterem „Liba-zabára” invitálja a látogatókat 2012. november 10-én 19 órától. Az est folyamán rengeteg finomság és jó kedv várható! Az eseményre külön, és szállással együtt is várják az érdeklődőket. További információ a vacsoráról bővebben a www.tapo.hu/vacsora oldalon, szállással egybekötött pihenési lehetőség pedig a www.tapo.hu/marton-napi szállás.hu oldalon olvasható.

A Bakony Hotel*** Bakonybél gyönyörű vidékén Márton-napi hétvégére hívja a látogatókat 2012. november 9-11. között. Az akció részleteiről a www.bakonyhotel.hu honlapon tájékozódhatnak.

A zirci Bagolyvár Fogadó Márton-nap alkalmából különböző libából készült fogásokkal várja látogatóit 2012. november 9-11. között. Bővebb információt a http://www.bagolyvarfogado.hu/ címen találhatnak.

A Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központ Márton-napi családi délutánt és hagyományos Liba-vacsorát szervez 2012. november 10-én. Részletesebb program és további információ a www.visitvelenceito.hu oldalon található.

Az Öreg-tó Club Hotel és Étterem Tatára várja a látogatókat Márton–napi kikapcsolódásra pincelátogatással, liba specialitásokkal a gasztronómia jegyében 2012. november 9-11. között. További információért keresse fel a www.oregtohotel.hu honlapot.

A rétimajori Aranyponty Halászcsárda Márton-napi Liba-hétre várja az érdeklődőket 2012. november 5-11. között. A liba-hét speciális menüsoráról érdeklődjön a www.retimajor.hu oldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr764877356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása