Tavasznyitó halfesztivál Halországban

halkavalkád.jpgKülönleges programokkal találkozhatsz Rétimajorban, érdemes Halországba látogatni szombaton!

Lássuk miért:

Ugye, Te is úgy gondolod, hogy Te készíted a világ legjobb halászlevét! Biztos vagy ebben? Tudod, jó pap is holtig tanul! És ha a tanár nem más, mint Dr. Novics György Magyarország örökös halfőző bajnoka, akkor a halászléfőző-kurzusán csiszolhatod technikádat, hogy nyárra valóban Te legyél a Halászlékirály!

Egész napos programok:

KOI PONTY VÁSÁR!

Csodáld meg és ha megtetszett, rögtön vásárolhatsz is! Csak Rétimajorban, szemtelenül olcsón (akár a piaci ár ötven százalékáért!) kapható japán díszhalcsodából a koi pontyból. Ez a vízi ékszer nem véletlenül a világ legelterjedtebb kerti-tó lakója, hiszen néhány nap alatt a család kedvencévé válhat, ahogy a tavirózsák közül kilesve, szinte a kezünkből eszi a tápot. A pontyokat  oxigénnel felfújt műanyag zsákocskában lehet hazaszállítani, így akár egy napot is kibírnak.

ÁLLATSIMOGATÓ:

Nem csak gyerekeknek. Oroszlánt, tigrist, elefántot, aligátort bárki simogathatott kedvére... - de nyuszit, kisbárányt, kecskegidát dédelgetni nem mindenkinek adathat meg!

KIRAKODÓVÁSÁR:

Kézműves termékek, ez is, az is, minden ami szép és jó, szem-szájnak ingere.
(bio-élelmiszerek, kecskesajt, mézes, medvehagyma, lekvárkészítő, gyöngyös, szőnyeges, kovács)

NOR999 - Kézműves csokoládé és gluténmentes sütemények

Felnőtteknek ajánlott, gyermekeknek kötelező megkóstolni! Fantasztikus íz- és formavilág, különleges díszdobozok, belga csokoládé alapból, tartósítószer nélkül.

GYERMEK JÁTSZÓHÁZ:

Próbáld ki az óriási fajátékokat, hintákat! Arcfestés és kézműves foglalkozások, ajándék készítés. Festés-rajzolás, rajzverseny.
Rétimajorban MÁR SZOMBATON GYERMEKNAP lesz, csokikóstolóval, állatsimogatóval és... - de ez egyelőre maradjon TITOK!

SZÉP KÁRTYA:

A borospince tele, a SZÉP kártya ÜRESEN jó!

A szombati Tavasznyitó Halkavalkád rendezvény egyben SZÉP kártya elfogadóhely. Nálunk megszabadulhatsz a kártyáján még parkoló utolsó forintjadtól is! Tudtad, hogy a SZÉP kártyával horgászengedély is vásárolhatsz? Élj vele, még mielőtt késő lesz...!  Vigyázat, egy hét múlva lejár a beváltási határidő!

www.retimajor.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr946194702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása