Sétálj Veszprémben!

2015. március 10. 15:48 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

veszprem_seta.JPG

A Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. az ünnepi hétvégén, 2015. március 14-én, szombaton 10.30 órától garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével.

A garantált gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A 10.30 órakor a Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Minden résztvevő ajándék VeszKrémest kap a Mackó Cukrászda jóvoltából, melyet a vezetés napján fogyaszthatnak el a cukrászdában nyitva tartási időben részvételi jegyük átadásával.

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.200 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

Amennyiben a résztvevő előre bejelentkezik e-mail-ben (info@veszpreminfo.hu), vagy megveszi a jegyet a Tourinform Irodában a vezetés előtti napig, 10 %-os kedvezményt nyújtanak számára a jegy árából.

A Bakony & Balaton kártyával rendelkező turistáknak ingyenesen lehet részt venni ezen a programon!

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.

www.veszpreminfo.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr797257223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása