Hungarikumok randevúja Agárdon

2015. július 01. 17:15 - Közép-Dunántúl a Királyi Régió

Szombaton, július 4-én ismét nyitott kapukkal és gazdag programokkal vár mindenkit az agárdi Pálinkafőzde a Cigánymeggy Fesztiválra. Az idei évben is különleges gasztronómiai kínálattal találkozhatunk, a pálinka mellett a nemrégiben szintén hungarikumnak minősített karcagi birkapörköltet is megkóstolhatják az érdeklődők, de lesz kemencés finomság és helyben nyújtott kemencés rétes is.

A kirakodóvásár 10 órakor nyit, majd azt követően programok egész sora következik. Lesz borverseny díjátadó, majorette felvonulás, zumba show, fellép a Harmonia Fúvószenekar, a Bloco di Samba Girassol, a Cselescsávók és a napot Takács Nikolas koncert zárja.

A gyermekek sem maradhatnak ki a sorból, nekik lesz egész nap ugrálóvár, arcfestés és lovagoltatás. A rendezvény házigazdája Rókóczi Ferenc lesz.

További információ: www.agardi.hu

agardi_ciganymeggy_fesztival_logo.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr227588408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása