Borünnep Velencén

"Legyél a vendégem!" - invitál a május 28-i Szent Orbán Borünnep meghívója, mely az idei évben ismét a hagyományos helyszínen kerül megrendezésre, a Bence-hegyen.

A fenti mondatot akár Vörösmarty Mihály is üzenhetné, mivel látogatható lesz a legendás présház, melyet a hagyományok szerint költőnk és öccse vásárolt édesanyjának az 1820-as évek táján. Jeles költőnk nevéhez nemcsak a Szózat sorai, de a fröccs szó megalkotása is köthető. Ennek tiszteletére a présházban megkóstolhatod a helyi szőlőkből összeállított újdonságot, a Vörösmarty Cuvée-t!

szentorban_800x600px_v3-1.jpg

Szombaton mindenképp gyere fel a hegyre és nézz körül, térj be egy jó pohár borra, kóstold meg a kézműves remekeket, a Piknik Ponton ízleld meg a kiváló borokat és töltsd fel lelked kultúrával is: egész nap kulturális programok, borrendi felvonulás, borlovag avatás, koncertek...

Ha fent vagy a hegyen, ne felejtsd el megcsodálni a panorámát, szinte lábad előtt terül a Velencei-tó...

A rendezvényen HelloPax kártyával is fizethetsz készpénz helyett, ami már több budapesti szórakozóhelyen elfogadott és hamarosan Velencén is bevezetésre kerül.

Ha nem szeretnél saját autóval jönni, akkor keresd az infokat az esemény facebook oldalán, hogy a transzferjáratok Székesfehérvárról mikor közlekednek, vagy gyere Tuk Tuk-taxival a velencei vasútállomásról!

További részleteket a rendezvény honlapján olvashatsz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonkozepdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr538740616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása